Főoldal

Ideiglenes felvételi jegyzék a 2019/2020. tanévre

Ideiglenes felvételi jegyzék a 2019/2020. tanévre

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákok!

Az alábbiakban tesszük közzé a 2019/2020. tanévre, iskolánkba a PIOK Általános Iskola és Gimnázium /gimnáziumi intézményegységbe felvételi jelentkezést benyújtó 8. osztályos tanulók ideiglenes felvételi rangsorát.

A felvételi jegyzék tanulmányi területenként (0001; 0002,0003) készült.

A listákon a tanulók oktatási azonosítójukkal, vagy -amennyiben ezt kérték- jeligéjükkel szerepelnek. A tanuló azonosító adata mellett feltüntettük a felvételi eljárásban elért összesített pontszámok (hozott és szerzett) alapján kialakuló sorrendet.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján tájékoztatásul közöljük, hogy felvételt azok az iskolánkba készülő tanulók is nyerhetnek, akik a most közzétett listán a felvehető létszámhoz képest 3-4-szeres sorszámú helyen szerepelnek a rangsorban. Ez azért van így, mert egy tanuló több iskola több tanulmányi területét is megjelölhette az általa választott sorrendben. A középiskolában ez a sorrend nem ismert, ezért minden jelentkezőt rangsorolnunk kell.

Természetesen minden tanuló csak egy iskolába kerül felvételre, oda ahová az általa választott sorrendet figyelembe véve először teljesítette a felvétel feltételeit, tekintettel a felvehető létszámra is!

0001 tagozatkódra felvehető tanulók létszáma:    32 fő   (pdf)

0002 tagozatkódra felvehető tanulók létszáma:    16 fő  (pdf)

0003 tagozatkódra felvehető tanulók létszáma     16 fő  (pdf)

Azt tanácsoljuk tehát, hogy a felvételi sorrenden csak indokolt esetben módosítsanak. Erre 2019. március 21-22-én van lehetőségük az általános iskolákban.

Az adatok tájékoztató jellegűek, a végleges eredményt a felvételi eljárás végén 2019. április 30-ig juttatjuk el a jelentkezőknek és az általános iskoláiknak.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel a 28- 662-048 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen fordulhatnak hozzánk.

Köszönjük, hogy a továbbtanulási terveikben iskolánk is szerepel.

Kóródi Mária intézményegység-vezető

Megjegyzés:

Az oktatási azonosítókra a pdf. dokumentumok megnyitása után rá lehet keresni: nyomja le egyszerre a Ctrl+F billentyűket és írja be a felugró rubrikába a keresni kívánt azonosítót!