Ideiglenes felvételi jegyzék a 2018/2019. tanévre

Tisztelt Szülők és kedves felvételiző Diákok!

 

Az alábbiakban tesszük közzé a 2018/2019. tanévre, iskolánkba a PIOK Általános Iskola és Gimnázium /gimnáziumi intézményegységbe felvételi jelentkezést benyújtó 8. osztályos tanulók ideiglenes felvételi rangsorát.

A felvételi jegyzék tanulmányi területenként (0001; 0002,0003) készült.

A listákon a tanulók oktatási azonosítójukkal, vagy -amennyiben ezt kérték- jeligéjükkel szerepelnek. A tanuló azonosító adata mellett feltüntettük a felvételi eljárásban elért összesített pontszámok (hozott és szerzett) alapján kialakuló sorrendet. "E" betűt találnak az iskolánk tanulmányi követelményeit nem teljesítő, tehát elutasított tanulók azonosítója mellett.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján tájékoztatásul közöljük, hogy felvételt azok az iskolánkba készülő tanulók is nyerhetnek, akik a most közzétett listán a felvehető létszámhoz képest 3-4-szeres sorszámú helyen szerepelnek a rangsorban. Ez azért van így, mert egy tanuló több iskola több tanulmányi területét is megjelölhette az általa választott sorrendben. A középiskolában ez a sorrend nem ismert, ezért minden jelentkezőt rangsorolnunk kell.

Természetesen minden tanuló csak egy iskolába kerül felvételre, oda ahová az általa választott sorrendet figyelembe véve először teljesítette a felvétel feltételeit, figyelemmel a felvehető létszámra is!

0001 tagozatkódra felvehető tanulók létszáma: 32 fő   (.pdf)

0002 tagozatkódra felvehető tanulók létszáma: 16 fő  (.pdf)

0003 tagozatkódra felvehető tanulók létszáma 16 fő  (.pdf)

Azt tanácsoljuk tehát, hogy a felvételi sorrenden csak indokolt esetben módosítsanak. Erre 2018. március 21-22-én van lehetőségük.

Az adatok tájékoztató jellegűek, a végleges eredményt a felvételi eljárás végén 2018. április 27-ig juttatjuk el a jelentkezőknek és az általános iskoláiknak.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel a 28- 662-048 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen fordulhatnak hozzánk.

Köszönjük, hogy a továbbtanulási terveikben iskolánk is szerepel. Kóródi Mária intézményegység-vezető

 

Megjegyzés:

Az oktatási azonosítókra a pdf dokumentumok megnyitása után rá lehet keresni: nyomja le egyszerre a Ctrl+F billentyűket és írja be a felugró rubrikába a keresni kívánt azonosítót!