HomeHírekTájékoztató - HOMESCHOOL - 2020.03.16

Tájékoztató - HOMESCHOOL - 2020.03.16

Tisztelt Szülők!

Elsőként is köszönöm együttműködésüket, melyre a következő hetekben nagy szükség lesz! A mai napon érvénybe lépett a digitális tanrend szerinti oktatás. A tantestülettel kidolgoztuk és egységesítettük ennek a módját. Természetesen ez a későbbiekben még változhat, finomulhat. Az alapvető kapcsolattartási felület a digitális oktatás során az E-KRÉTA rendszer lesz. Kérek minden szülőt, gyereket, hogy aki valamilyen technikai ok miatt nem tudja használni a rendszert, jelezze az osztályfőnökének, hogy segíthessünk. A digitális oktatás során a szaktanárok, osztályfőnökök használni fogják az E-KRÉTA felület mellett az eddig már bevált elektronikus kapcsolattartási formákat (osztálycsoportok, levelező listák, stb.), annak érdekében, hogy biztosan eljusson az információ minden tanulóhoz. Kérem a szülőket, hogy főként a kezdeti időszakban segítsék gyermeküket a rendszer kezelésében.

A mai, holnapi nap során az osztályfőnökök felmérik azt, hogy mely tanulók nem rendelkeznek otthonukban internetkapcsolattal, számítógéppel. Ezen tanulók informálását postai levél útján fogjuk megoldani heti rendszerességgel. Számunkra is új a jelenlegi helyzet, de igyekszünk zökkenőmentesen átállni erre az új tanulási rendszerre. Ez egy közös tanulás lesz tanárnak, gyereknek, felnőttnek egyaránt, melyhez fegyelem és kitartás kell, mi minden segítséget meg fogunk adni!

Tájékoztatom továbbá a szülőket, hogy iskolapszichológusunk email és telefonos kapcsolat formájában folytatja munkáját. Amennyiben szeretnék igénybe venni tevékenységét, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre írva vegyék fel vele a kapcsolatot.
 


Kedves Gyerekek!
 

Kérlek benneteket, hogy továbbra is vegyétek komolyan a tanulást, hogy közös erőfeszítéseket téve sikeres tanévet tudjunk zárni.
 

Támogató együttműködését mindenkinek köszönöm!
 

Böszörményi Csaba
intézményvezető  

Utolsó frissítés: 2020. március 16. hétfő, 16:27

PIOK Általános Iskola és Gimnázium -
általános iskolai intézményegység


OM: 032378

2119 Pécel, Kossuth tér 7.
Phone: +36 28 662 044

Email:
iskola@piok.huEllenőrző mobil alkalmazás


 

 

 

Szemere Alapítvány

Adószám:
18681282-1-13

Számlaszám:
Pécel és Vidéke
Takarékszövetkezet

65100211-15100096

Teszt

Joomla templates by Joomlashine