HomeHírekTájékoztató - Ballagás 2020

Tájékoztató - Ballagás 2020

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az idei tanévben a járványügyi helyzetre való tekintettel rendhagyó módon búcsúzunk el a nyolcadikos tanulóinktól.
A Köznevelésért Felelős Államtitkárság állásfoglalása értelmében tömeges rendezvényeket, ballagásokat és tanévzáró ünnepségeket nem lehet szervezni, de a hagyományostól eltérő módon, kisebb létszám mellett, kisebb csoportokban megvalósítandó összejövetelek megengedettek, ha a járványügyi előírások betarthatók. Iskolánk nyolcadikos osztályai nagy létszámúak, ezért az előírt 1,5–2 méteres távolság tartásának biztosítása nem megvalósítható. A fenntartó az előírt szabályok szigorú betartása mellett intézményvezetői felelősség hatáskörébe utalta a ballagás lebonyolítását. Mindezek figyelembe vételével a tantestülettel egyetértésben döntöttem a virtuális ballagás megszervezéséről.
Ennek az ünnepélyes műsornak a megtervezése három héttel ezelőtt megtörtént, az előkészületek, a szervezés folyamatban van a 7. és 8. évfolyamos tanulók, az osztályfőnökök, a segítő tanárok, a rendszergazda és a vezetőség együttműködésével.
A virtuális ballagási műsor az év elején tervezettnek megfelelően, 2020. június 13-án kerül megvalósításra. Az elérésével kapcsolatos információk a honlapon, a KRÉTA Üzenetek felületen, és az osztályfőnökök közvetítésével a későbbiekben kerül eljuttatásra az érintettek felé.

Tisztelt Szülők!

Az iskola dolgozói mindent megtesznek azért, hogy e rendkívüli körülmények között is méltó módon valósuljon meg a végzős diákjaink búcsúztatása.
                                                    

Tisztelettel:                                       
                                                                                       Böszörményi Csaba
                                                                                         intézményvezető   

Utolsó frissítés: 2020. máj. 29. péntek, 14:10

PIOK Általános Iskola és Gimnázium -
általános iskolai intézményegység


OM: 032378

2119 Pécel, Kossuth tér 7.
Phone: +36 28 662 044

Email:
iskola@piok.huEllenőrző mobil alkalmazás


 

 

 

Szemere Alapítvány

Adószám:
18681282-1-13

Számlaszám:
Pécel és Vidéke
Takarékszövetkezet

65100211-15100096

Teszt

Joomla templates by Joomlashine